Geweldige recepten voor barbecue – het grillen vlees en zeevruchten

Geweldige recepten voor barbecue – het grillen vlees en zeevruchten

In de oude dagen betekent barbecue een grote plaat rundvlees, varkensvlees of kip gekookt op een spit of direct in een open vuur.

Vlees werd gekookt door te stoven en vaak ook groenten. Tegenwoordig koken sommige barbecuefaciliteiten nog steeds prime rib op een van hun menu-items, maar de oorsprong van de barbecue is meer gerelateerd aan de vroege Amerikaanse zuid- en westkust. Stoven is de langzaamste en meest methodische manier van koken.

Besnijzing omvat het maken van het vlees door een proces van marineren, roken, roosteren, grillen, koken en frituren. Bij het marineren wrijft u het vlees in met kruiden zoals peper, knoflook, uien, mosterd en zout en peper om het vlees aan de marinade te laten kleven. Deze methode om vlees te marineren is een cruciaal onderdeel van de barbecuetraditie. Marineer vlees een nacht en laat de kruiden een nacht intrekken. De volgende dag marineer het vlees gewoon op dezelfde manier. Hoewel veel mensen geloven dat barbecues op deze manier voor het eerst zijn begonnen, is het misschien pas na de Tweede Wereldoorlog populair geworden.

Bij het grillen of barbecueën wordt het vlees direct op het gas- of buitenbereik of op een barbecue geplaatst. In tegenstelling tot grillen, waarbij hout of houtskool wordt gebruikt, gebruikt barbecueën gas of propaan. Barbecuing-grills zijn te vinden op uw lokale supermarkt of zelfs online. Je grill kopen in de supermarkt is vaak de goedkoopste manier om je grill te kopen. Grills in de supermarkt zijn echter beperkt tot een paar verschillende stijlen en zijn over het algemeen van mindere kwaliteit.

Als u op zoek bent naar de beste bezuinigingen voor uw barbecueribs, borst en biefstuk, zou ik suggereren in uw plaatselijke supermarkt.

Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar mooie borsttips, is borst een grote snit. De meeste supermarkten dragen echter geen ribtips, zodat u naar een barbecue-vleesprogramma of slager zou moeten gaan. Als je op zoek bent naar lekkere beef jerky, dan is roksteak een geweldige stuk vlees. De meeste supermarkten hebben echter geen roksteak, dus je zou naar een vleesleverancier of slager moeten gaan. Voor de beste biefstuk zou ik rok steak aanbevelen;

Voor de beste smaak zou ik Tri-Tips beef aanraden. Tri-tip wordt gemarineerd in appelciderazijn en vervolgens een nacht laten staan. ‘S Morgens marineer gewoon het vlees met die azijn en rook het dan tot het bijna roken is. Zodra je het hebt laten zitten, scheer je dan alle overtollige vet op de buitenkant af. Het snijden van het vlees is de sleutel. Hoe meer vlees je snijdt, hoe beter de smaak.

Varkenskoteletten kunnen in de oven worden gekookt, maar de smaak is op deze manier vaak beter. De meeste mensen houden er echter van om ze te grillen, omdat de karbonade een van de gemakkelijkst te grillen is. Veel mensen vinden echter dat de textuur van goed doorgewinterde varkenskoteletten veel beter is dan wanneer het op de BBQ is gekookt. Sommige mensen zeggen zelfs dat het bijna lekkerder gegrild is dan wanneer het gebakken is. Welke methode u ook besluit te gebruiken, vergeet niet om de ribben in het vlees te laten tot het helemaal gaar is, wat enkele uren kan duren, afhankelijk van uw vaardigheid.

Lees meer op deze webpagina: Cool To Meat You

Comments are closed.