Webhosting voor WordPress – 3 verschillende opties om uit te kiezen

Webhosting voor WordPress – 3 verschillende opties om uit te kiezen

Webhosting voor WordPress is de nieuwste manier om uw website online te publiceren en om zo snel mogelijk geld van uw site te maken. Het is gemakkelijk in te stellen, super goedkoop, zeer betrouwbaar en het belangrijkste van allemaal, zeer veilig.

Gedeelde hosting is een warme optie voor veel mensen die vandaag vooral voor die net zijn eerste site op een krap budget beginnen. Dit is hoe het werkt. Huur je eenvoudig ruimte van een webhostingbedrijf op hun server. De server wordt vervolgens door veel verschillende sites gebruikt.

Wanneer een van die sites daalt, blijven de andere gewoon goed.

Maar wat gebeurt er als er iets onverwachts gebeurt? Wat als de server crasht of wil je gewoon upgraden naar een beter plan? U hebt twee opties: ga je met een gedeelde webhosting of A2-hosting. Beide opties zijn haalbaar, maar hebben wel verschillende voor- en nadelen. Het is belangrijk om ze te kennen, zodat u kunt kiezen welke het beste bij u past.

Gedeelde hostingplannen zullen klanten toestaan om dezelfde server te delen en kunnen elementaire functies zoals database-ondersteuning, e-mail en ftp-toegang. Ze zijn goedkoper dan A2-hostingplannen en bevatten minder bellen en fluitjes. Ze bieden ook meestal beperkte klantenondersteuning die in sommige gevallen minder dan nuttig kunnen zijn. Dat gezegd hebbende, gedeelde hostingplannen zijn een solide optie voor iedereen die op zoek is naar een minimale hostingoplossing.

Hun prijs is betaalbaarder en ze hebben meer op de manier van klantenondersteuning.

Self-gehoste hostingplannen omvatten alles dat hostingplannen niet heeft gedeeld, inclusief database-ondersteuning, e-mail en ftp-toegang. Ze zijn duurder dan gedeelde hostingplannen en bevatten meestal geen basiskenmerken zoals bandbreedte en beveiligingsmonitoring. Omdat ze zelf-gehost zijn, is het ondersteuningsteam niet nodig, hoewel ze nuttig kunnen zijn als eventuele problemen zich voordoen. Zoals gedeelde hostingplannen, is ondersteuningsteam meestal alleen beschikbaar tijdens kantooruren, waardoor self-gehoste oplossingen perfect zijn voor kleine bedrijven.

Ten slotte bieden A2-hostingproviders alles wat het beheerde oplossingen doen, evenals nog veel meer. Voor een minimaal maandelijks bedrag kan een bedrijf een eigen dedicated server krijgen die gebruik maakt van alle beschikbare bronnen, waardoor ze hun site kunnen aanpassen en het snel en efficiënt blijven lopen. Met dedicated server hosting ontvangen gebruikers hun EIGEN DOMEIN, wat betekent dat ze op maat gemaakte software kunnen installeren. Ze zullen ook de mogelijkheid hebben om elk type applicatie te installeren dat ze willen, inclusief plug-ins en aanpassingen. Ze kunnen ook op elk moment de bandbreedte en schijfruimte verhogen, op voorwaarde dat ze het juiste tarief betalen.

Als u op zoek bent naar een webhostingoplossing voor WordPress, dan is het tijd om de juiste provider te vinden. Hoewel er veel opties zijn, hebben deze drie bewezen in de loop van de tijd dat ze de beste keuze zijn voor uw website. Vergelijk ze met elkaar of andere hostingplannen en kies vervolgens degene die het beste werkt voor uw behoeften. Doe wat onderzoek en lees beoordelingen over de verschillende bedrijven, zodat u een geïnformeerde beslissing kunt nemen. Als u hulp nodig heeft om te beslissen over welke webhostingprovider voor u past, praat dan met uw vrienden of doe wat onderzoek op internet.

Vragen over jouw eigen domein of onze andere diensten?  Klik hier

Comments are closed.