Voordelen van Bullet Journaling

Voordelen van Bullet Journaling

bullet journaal

Voordelen van Bullet Journaling

De Bullet Journal is als een aardappel. De indexpagina is het vet. Het vet is de olijfolie, boter, spek of wat je maar wilt. Het laat de aardappel zingen. De Index pagina maakt de Bullet Journal magisch. Het kan even duren voordat u het belang van de Index-pagina inziet, maar het is essentieel voor uw succes. Houd deze dingen in gedachten bij het opzetten van je notitieboek kopen bij My Lovely Notebook | Bijzonder en mooi . Zo heb je altijd een gemakkelijke referentie voor alles wat je moet doen.

Een ander voordeel van het bullet-journaal is de mogelijkheid om als dagboek te fungeren. Een goede kan maximaal vijf pagina's met notities bevatten. Eén persoon kan zowel de agenda als de planner bijhouden. Een bullet journal kan ook dienst doen als planner. U kunt bijvoorbeeld een lijst met items toevoegen die u moet kopen en de andere persoon kan een lijst opschrijven van wat er moet gebeuren. Of het nu voor werk, school of gewoon privé is, een bullet journal is een gemakkelijke manier om alles te organiseren.

Bullet journaling verschilt van klassiek dagboekschrijven doordat je zowel in proza als in vrije schrijfstijlen kunt schrijven. In plaats daarvan is het meer een geavanceerd systeem voor het maken van lijsten, compleet met een index- en referentieschema. De inzendingen hoeven niet lang te zijn – het bullet-journaal stimuleert korte notities die later gemakkelijk terug te vinden zijn. Je schrijft daardoor minder pagina's in je Bullet Journal. Het voordeel is dat u geen kostbare paginaruimte verspilt en dat u snel en gemakkelijk naar informatie kunt zoeken.

Klik hier om meer te lezen: http://mylovelynotebook.nl/

Comments are closed.