Parent Talk – Tips om met uw kinderen over depressie te praten

Parent Talk – Tips om met uw kinderen over depressie te praten

Parent Talk – Tips om met uw kinderen over depressie te praten

oudergesprek

Als je met je kind over depressie praat, is het belangrijk om concrete voorbeelden te gebruiken. Jonge kinderen hoeven niet alles over de ziekte te weten, en een meer gedetailleerde uitleg kan hen overweldigen. Ze kunnen zich ook zorgen maken over de fysieke effecten van depressie, dus houd het gesprek eenvoudig en leg de stoornis concreet uit. Door concrete voorbeelden te gebruiken, kunt u uw band met uw kind versterken en ervoor zorgen dat ze zich in de toekomst meer op hun gemak voelen om over psychische problemen te praten.

Bovendien moeten ouders gevoelig zijn voor de taal die ze gebruiken. Als je met hun kinderen praat, is het belangrijk om te onthouden dat ze naar de woorden van je kind luisteren, dus probeer je toon neutraal te houden Hetsen & Visschers oudergesprek. Het is ook nuttig om het juiste niveau van conflict te gebruiken. Hoewel kinderen de taal van ouders misschien kunnen begrijpen, zullen ze eerder geneigd zijn om hen te benaderen als ze het gevoel hebben dat hun ouders geen agenda hebben.

Parent Talk is een non-profitorganisatie die wordt gerund door toegewijde vrijwilligers. Het bedient meer dan 500 gezinnen in de omgeving van Boston en nabijgelegen gemeenschappen. Meedoen is gratis en je kunt gratis opvoedingsadvies krijgen van hun getrainde coaches. Lidmaatschapsvoordelen zijn onder meer peuterspeelzalen, nieuwsbrieven, lezingen, winkelkortingen en sociale evenementen. De organisatie biedt ook clubs en commissies voor ouders om betrokken te raken en actiever te worden in de gemeenschap.

Ouders kunnen kinderen ook wiskunde leren door er in het dagelijks leven over te praten. Kinderen kunnen bijvoorbeeld leren tellen wanneer ze een prentenboek lezen, wanneer ze bepaalde hoeveelheden items oppakken tijdens een routine en zelfs tijdens het spelen. Door wiskunde eenvoudig te houden, zullen kinderen wiskunde beter begrijpen.

Zoek meer informatie op: https://hetsen-visschers.nl/

Comments are closed.