Hoe Bitcoins veilig en gemakkelijk te kopen

Hoe Bitcoins veilig en gemakkelijk te kopen

Als je nog steeds op zoek bent naar een goede manier om bitcoins te kopen en weet ik niet welke weg te gaan, raad ik het Bitcoins ideaal aan. Als u er niet bekend mee bent, is dit een online programma dat u een stapsgewijze handleiding geeft over hoe u Bitcoins kunt kopen en verkopen. Dit kan worden gedaan vanuit het comfort van uw eigen huis.

Voordat we erin komen hoe dit te doen, zijn er verschillende vereisten die je zou moeten hebben. De eerste is een geldige bankrekening. U kunt eenvoudig contact opnemen met uw bank over hun criteria en of u al dan niet gekwalificeerd bent voordat u verder voortduurt.

Vervolgens moet je een hoeveelheid geld bedenken dat je in deze onderneming wilt investeren. Aangezien er geen fysiek geld is dat een back-up is van dit proces, is het belangrijk dat je van tevoren het geld bedenkt. Dit gebeurt door in een beschermd account te komen.

Het goede ding over dit type account is dat je eruit kunt terugtrekken wanneer je maar wilt, waardoor je financiële vrijheid wordt verhoogd.

Na het opkomen van het geld, kunt u dan beginnen te leren hoe u Bitcoins kunt kopen. Dit impliceert het vinden van een online service die u vertrouwt, zoals het ideale programma van Bitcoins of de biopsieservice. U moet zich aanmelden voor een account bij hen en een nominale vergoeding betaalt.

Zodra je het hebt gedaan, is alles wat je hoeft te doen een portemonnee creëren. Deze portemonnee dient twee doeleinden: één, het houdt al uw privé-informatie veilig van anderen en biedt u ook om betalingen te doen met uw creditcard via internet. Je kunt het zelf maken of het professioneel gedaan hebben als je een professioneel uiterlijk wilt.

Vanaf daar moet je het geld gewoon in je account storten en je bent. Hoe te kopen Bitcoins wordt niet eenvoudiger dan dat! Je moet ook in gedachten houden dat je totale vrijheid hebt wanneer je deze munten koopt. Dit komt omdat ze niet technisch worden verhandeld op een conventionele manier zoals traditionele aandelen en aandelen.

Ze moeten echter nog steeds worden uitgehaald en zijn niet als conventionele spaarrekeningen. Dus je kunt geen geld uit je spaarrekening nemen en in een spaarrekening plaatsen om bitcoins te kopen. In plaats daarvan moet je wachten tot het geld uit een geldautomaat komt en ze vervolgens ophaalt. Er zijn echter ATM-machines op veel verschillende locaties over de hele wereld gelegen. Tenzij ze niet beschikbaar zijn waar u woont, moet u overwegen om een ander middel te gebruiken om geld van uw bank in te trekken.

Natuurlijk, we zeiden dat je kon leren hoe we Bitcoins te kopen en ze vervolgens in je account storten. De waarheid is dat het leren hoe je deze munten koopt, niet zo moeilijk is als je zou denken. In feite is het eigenlijk vrij eenvoudig. Het proces is vergelijkbaar met hoe u contant geldt voor een geldautomaat. U hoeft alleen maar een geldautomaat te vinden (die soms wordt aangeduid als een Bitpender-machine) die creditcards kan maken. Nadat u er een hebt gevonden, geef dan eenvoudig uw creditcardgegevens en vertel ze hoeveel geld u in uw account wilt plaatsen (onthoud, Bitcoins zijn op dit moment niet beschikbaar in hoeveelheden kleiner dan $ 100 op dit moment).

Dan zullen ze een korte analyse uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw gegevens correct zijn. Vanaf daar, alles wat u hoeft te doen is het geld op uw account storten. Het hele proces duurt ongeveer een half uur of zo. Er zijn geen betrokken vergoedingen, noch moet iemand over uw schouder kijken om ervoor te zorgen dat uw geld veilig is – de transactie wordt toch tussen twee anonieme partijen gemaakt. Al met al is het een vrij eenvoudig proces om te leren hoe Bitcoins te kopen.

Krijg meer informatie hier https://www.bitcoinmeester.nl

Comments are closed.