Filofax organizerzak

Filofax organizerzak

agenda

Filofax organizerzak

is een klein bedrijf gevestigd in het VK, dat een reeks organizer-portemonnees produceert. De organizer is traditioneel in leer gebonden met een zesringenbindersysteem, waarbij meestal rubber of PVC-materialen worden gebruikt als waterdichtingsmedium. Filofax ontwierp de Filofax Organizer-portemonnee voor het eerst in 1990, voordat deze in de VS werd uitgebracht. Filofax verhuisde later naar Reading in Engeland. Het bleef de Organizer-portemonnee in hetzelfde gebied produceren tot 2021, toen het begon met produceren in de Republiek Ierland.

Filofax is een internationaal erkend bedrijf met een duurzame productiereputatie. Filofax ontwerpt en produceert verschillende soorten zak- en geldclips, waarvan er vele unisex in stijl zijn, wat betekent dat mannen en vrouwen ze even goed kunnen gebruiken. Deze zakken zijn gemaakt van materialen als keperstof, nylon, katoen, plastic en zelfs zijde! Deze staan allemaal bekend als zeer waterafstotend, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Filofax tassen zijn gemaakt in drie maten: small, medium en large. Ze zijn vaak ontworpen met een soort logo op de zijkant, maar worden over het algemeen niet geproduceerd met een omslag met logo. Filofax tassen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren, waaronder krokodil, struisvogel, tijger, pijlstaartrog, struisvogelhuid en zelfs leer. Ze kunnen in combinatie met elkaar worden gebruikt, met een vak voor het opbergen van kleine voorwerpen, het andere voor grotere en het derde voor contant geld en pasjes.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: Mylovelynotebook.nl

Comments are closed.