Een makelaar kiezen bij het verkopen van een huis?

Een makelaar kiezen bij het verkopen van een huis?

Makelaar

Een makelaar kiezen bij het verkopen van een huis?

Het inhuren van een makelaar is om vele redenen een goed idee. Naast het helpen vinden van een koper, kan een makelaar u ook helpen een scherpe prijs voor uw huis te bepalen. Omdat een makelaar toegang heeft tot de Multiple Listing Service (MLS), weet een makelaar meer over een woning dan welke vastgoedwebsite of -app dan ook. Het inschakelen van een makelaar is een uitstekende keuze voor mensen die geen ervaring hebben met het verkopen van een huis. In dit artikel leest u hoe u een makelaar kiest.

Een multi-agentschap is de beste optie als u niet zeker weet welke agent het beste is bekijk hier. Naast dat u uw makelaar eerlijk houdt, profiteert u ervan als meer dan één makelaar uw eigendom bekijkt. Een eenmanszaak kan u adviseren een bod niet te accepteren omdat de keten onvolledig is. Een makelaarskantoor met drie of meer makelaars bestrijkt ook meer gebieden. Het enige probleem met een enkele makelaar is dat makelaars verschillende meningen kunnen hebben over een woning.

Maak gebruik van verwijzingen voordat u een makelaar inschakelt. Vraag vrienden en familieleden om aanbevelingen. Ook toekomstige collega's kunnen je doorverwijzen naar een agent. Zorg ervoor dat u vraagt of de agent die zij aanbevelen goed werkt bij hun huidige werkgever. Positieve verwijzingen moeten gebaseerd zijn op recente woningverkopen. Als de agent geen verwijzing kan geven, gaat u verder met de volgende kandidaat. De beste makelaar is degene die het meest betrokken is bij het werk en met wie u zich op uw gemak voelt.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: Dave Crolla

Comments are closed.